Første skoledag

Velkommen til første skoledag hvor 12 nye børn begyndte på Skarrild Skole (8 elever i 0.kl. samt 1 elev i både 2.-3.-4.- og 5 kl.)
Nyhed billede
Ca. 80 børn og 60 forældre klappede da Marie til morgensang fik overrakt en flot buket blomster af personalet, da hun har været 40 år i den kommunale tjeneste. Først som pædagog i Kibæk Børnehave fra 01.08.79 og siden 01.12.87 som børnehaveklasseleder på Skarrild Skole. Derfor modtager Marie også Dronningens fortjenstmedalje i sølv. Denne overrækkes dog først fredag den 30. august, da Marie samtidig efter eget ønske går på efterløn pr. 01.09.19. Vi afholder en eftermiddags reception fredag den 30.08.19 kl. 14-16 for Maries familie og landsbycentrets personale.
Forinden vil skolens elever tage afsked med hende i den sidste del af skoledagen.

Marie har i over 30 skoleår haft ansvaret for ligeså mange børnehaveklasser, hvilket altid har været til glæde og gavn for hendes børn og forældre samt ikke mindst lærerteamet og ledelsen. Marie har et positivt børnesyn og gør meget ud af at tillære børnene nogen gode sociale kompetencer samtidig med, at der også er fokus på det faglige med specielt læsning. Der har altid været respekt for Maries kompetencer og evne til at tænke i helheder og engagement i skolens undervisningsopgave. Vi vil komme til at savne Maries imødekommende væsen, som altid har tid til at lytte og hjælpe alle.

13-08-2019 GG

Forrige 10